Makkelijk glutenvrij brood

9
Makkelijk

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een ingevette vorm met bakpapier. Meng de droge ingrediënten in een kom. Roer met een houten lepel kort de karnemelk erdoor. Meng het deeg niet te lang en kneed het deeg niet. Het deeg mag nog wat vochtig zijn. Stort het deeg direct in de broodbakvorm en bak het brood in circa 30 minuten gaar.

Ingredienten

1
Porties

Makkelijk glutenvrij brood

  • 150 g boekweitmeel
  • 150 g maïsmeel
  • 100 g rijstmeel
  • 100 g amandelmeel
  • 1 tl zout
  • 300 ml karnemelk
  • 3 tl glutenvrije bakpoeder

Extra nodig

  • broodbakblik of cakevorm van ca 30 cm
  • boter om in te vetten
  • bakpapier
Geef je waardering
9