De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijk glutenvrij brood

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een ingevette vorm met bakpapier. Meng de droge ingrediënten in een kom. Roer met een houten lepel kort de karnemelk erdoor. Meng het deeg niet te lang en kneed het deeg niet.

45 min (voor)bereidingstijd
Makkelijk glutenvrij brood

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een ingevette vorm met bakpapier. Meng de droge ingrediënten in een kom. Roer met een houten lepel kort de karnemelk erdoor. Meng het deeg niet te lang en kneed het deeg niet. Het deeg mag nog wat vochtig zijn. Stort het deeg direct in de broodbakvorm en bak het brood in circa 30 minuten gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

3 reacties

Hoi Rudolph

Ik.ben allergisch voor Rijstenmeel en kwark. Wat kan je als vervanging toe voegen?
Eric Janssen
04-02-2025
Hi!

Kwark gaat niet in dit recept. Voor het alternatief van rijstmeel zou je één van de andere kunnen verdubbelen. Let op: de structuur kan hierdoor wel iets veranderen.

Groeten,
Team-24Kitchen
24 kitchen
11-02-2025
Dit recept klopt helaas niet, het bevat te weinig vocht
Sylvia Huijzer
17-02-2025

Ook lekker