De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mackerel & grilled veggie melt

Een heerlijk snel gerecht van rijkelijk belegde broodjes met gesmolten kaas er bovenop!

30 min kooktijd
Mackerel & Grilled veggie melt

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Grilled veggie melt

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in plakjes. Verwarm een grillpan en gril de plakjes courgette en aubergine om en om circa 5 minuten. Snijd de mozzarella in plakken. Snijd de pistoletjes doormidden. Beleg de pistoletjes om en om met de courgette- en de aubergineplakken. Bestrijk de courgette- en aubergineplakken met de pesto. Verdeel over de pesto de mozzarella plakken. Leg de pistoletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pistoletjes in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.

Mackerel melt

Maak de makreel schoon en pluk het visvlees Meng in een kom de makreel en de halvanaise en roer goed door. Snijd de tomaten in plakken.Maak de avocado’s schoon en snijd het vruchtvlees in repen. Rasp de Emmenthaler grof. Snijd de pistoletjes doormidden en beleg met de makreel, tomaten en de avocado. Bestrooi met de geraspte Emmenthaler. Leg de pistoletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pistoletjes in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker