Mackerel & Grilled veggie melt

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Grilled veggie melt

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in plakjes. Verwarm een grillpan en gril de plakjes courgette en aubergine om en om circa 5 minuten. Snijd de mozzarella in plakken. Snijd de pistoletjes doormidden. Beleg de pistoletjes om en om met de courgette- en de aubergineplakken. Bestrijk de courgette- en aubergineplakken met de pesto. Verdeel over de pesto de mozzarella plakken. Leg de pistoletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pistoletjes in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.

Mackerel melt

Maak de makreel schoon en pluk het visvlees Meng in een kom de makreel en de halvanaise en roer goed door. Snijd de tomaten in plakken.Maak de avocado’s schoon en snijd het vruchtvlees in repen. Rasp de Emmenthaler grof. Snijd de pistoletjes doormidden en beleg met de makreel, tomaten en de avocado. Bestrooi met de geraspte Emmenthaler. Leg de pistoletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pistoletjes in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.

Ingredienten

4
Personen

Grilled veggie melt

  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 el groene pesto
  • 2 meergranen pistoletjes

Mackerel melt

  • 1 gerookte makreel
  • 2 el halvanaise
  • 2 trostomaten
  • 2 avocado’s
  • 2 meergranen pistoletjes
  • 100 g Emmentaler kaas

Extra nodig:

  • rasp
Geef je waardering
0