De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Linguine met gerookte zalm en rucola

Dit heerlijke pastagerecht met gerookte zalm, gegratineerde broccoli en rucola staat in een handomdraai op tafel!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Linguine met gerookte zalm en rucola

Bereidingswijze

Verwarm de grill van de oven voor op 200 graden.

Voor de gegratineerde broccoli

Kook de pasta gaar in een pan met water en zout volgens de verpakking. Breng alvast een pan met water en zout aan de kook voor de broccoli. Snijd de broccoli in roosjes en kook even kort in de pan met kokend water voor 2 minuten. Verhit de melk met scheutje water en de kaas. Verwarm licht totdat de kaas is gesmolten. Schep de broccoli in een ovenschaal en schep er de kaas saus overheen. Strooi er wat amandelen overheen. Zet de ovenschaal met broccoli voor circa 5 minuten onder de grill.

De pasta afmaken

Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook. Snijd de zalm in reepjes. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook en de ui zonder te kleuren. Giet de pasta af en voeg toe aan de knoflook en ui. Roer de pasta goed door en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Roer de rucola en zalm door de pasta. Voeg tot slot een beetje olijfolie toe.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediƫnten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en EstĆ©e je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.