Pel en hak de knoflook. Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak het vlees met de knoflook en rozemarijn circa 2 minuten per kant. Breng voor de saus het water met de suiker aan de kook. Snijd de muntblaadjes fijn en voeg ze toe, samen met de azijn. Leng het aardappelzetmeel aan met een scheutje water en bind hiermee de saus af. Schil de aardappels en kook ze in circa 20 minuten gaar in ruim water met zout. Kook de doperwten gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de melk en stamp de aardappels. Voeg de melk toe en breng de puree op smaak met zout en peper. Schep de erwten door de puree. Serveer de lamskoteletten met de muntsaus en aardappelpuree met doperwten.
Dit recept komt uit de aflevering over Sydney van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
lamskoteletten met muntsaus
Heerlijke lamskoteletten met munt uit Sydney!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee