- Verwarm de oven voor op 80˚C.
- Week de satéstokjes in water.
Lamsgehaktspiesjes
- Verwarm de grillpan voor.
- Pel en snipper de uien.
- Meng het gehakt met uien, de ras el hanout, mosterd en ei in een kom.
- Vorm het gehakt om de satéstokjes en gril ze circa 10 minuten in de grillpan tot ze bruin en gaar zijn. Houd het vlees warm in de oven.
- Laat de grillpan op staan voor de groente.
Gepofte aardappels
- Was de aardappels en prik ze een aantal keer in met een mes. Gaar de aardappels in circa 8 minuten in de magnetron op 800 watt.
- Schil en snijd de bleekselderie in hele fijne reepjes
- Snijd de munt in fijne reepjes.
- Meng de bleekselderie en de munt met Turkse yoghurt. Breng op smaak met zout en peper.
Groente grillen
- Halveer de tomaten en gril ze circa 2 minuten op de gril.
- Snijd de courgette in schuine stukken en gril ze in circa 2 minuten om en om bruin.
- Halveer de gepofte aardappels en vul de aardappels met de yoghurt-munt saus.
- Serveer met de lamsgehaktspiesjes.
0 reacties