Laat het bladerdeeg ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen.
Snijd de courgette in vieren, daarna in plakjes en dan in repen.
Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Roer de roomkaas los en smeer als een diagonale streep over de plakjes bladerdeeg. Verdeel de reepjes paprika en courgette erover en bestrooi met zalm. Bestrooi met een beetje versgemalen peper en vouw de lege hoekpunten over elkaar heen. Leg de flapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met geraspte kaas. Bak ze in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Halveer de druiven intussen.
Snijd de bieslook fijn.
Snijd de witlof in reepjes en meng met de druiven, bieslook en mayonaise en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Leg 2 flapjes per persoon op bord en serveer de witlofsalade erbij.
Meld je aan en praat mee