De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kroepoek

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kroepoek

Bereidingswijze

Kook de rijst samen met de trassi en bouillon in circa 30 minuten tot pap en pureer fijn met een staafmixer. Schenk de helft van de rijstepap in een kom en meng hier de inktvisinkt doorheen. Smeer ze allebei, maar los van elkaar, uit over een stuk bakpapier tot een dikte van circa 5 millimeter. Laat dit op een warme luchtige plek circa 6 tot 12 uur drogen tot het droog is.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.