Schil de aardappels, kook ze gaar en prak ze fijn. Ris de tijmblaadjes en hak ze samen met de rode peper fijn. Meng in een kom het krabvlees met de aardappels, tijm, rode peper, mosterd, zout, peper, garnalenpasta, oregano en het ei. Laat het mengsel circa 30 minuten in de koelkast opstijven.
Vorm met een lepel kleine rondjes van het krabmengsel en bestuif ze met bloem. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de krabkoekjes om en om goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Snijd de citroen in schijfjes en serveer ze bij de krabkoekjes.
Schil de aardappels, kook ze gaar en prak ze fijn. Ris de tijmblaadjes en hak ze samen met de rode peper fijn. Meng in een kom het krabvlees met de aardappels, tijm, rode peper, mosterd, zout, peper, garnalenpasta, oregano en het ei.
0 reacties