De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

krabkoekjes

Schil de aardappels, kook ze gaar en prak ze fijn. Ris de tijmblaadjes en hak ze samen met de rode peper fijn. Meng in een kom het krabvlees met de aardappels, tijm, rode peper, mosterd, zout, peper, garnalenpasta, oregano en het ei.

45 MIN
Krabkoekjes

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de aardappels, kook ze gaar en prak ze fijn. Ris de tijmblaadjes en hak ze samen met de rode peper fijn. Meng in een kom het krabvlees met de aardappels, tijm, rode peper, mosterd, zout, peper, garnalenpasta, oregano en het ei. Laat het mengsel circa 30 minuten in de koelkast opstijven. 
Vorm met een lepel kleine rondjes van het krabmengsel en bestuif ze met bloem. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de krabkoekjes om en om goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 
Snijd de citroen in schijfjes en serveer ze bij de krabkoekjes.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker