Verwarm de oven voor op 180 ÂșC. Rooster de kokosrasp en de hazelnoten in de oven in circa 12 minuten goudbruin. Verwarm de kokosmelk. Voeg de agavesiroop en druivensuiker toe. Roer tot een gladde vloeistof. Snijd de boter in blokjes en voeg toe. Roer tot de boter is opgelost. Maal de beschuiten en de hazelnoten in het bakje van de staafmixer fijn tot poeder en meng door het kokosmelkmengsel. Laat in de koelkast circa 30 minuten opstijven. Vorm balletjes van circa 4 centimeter doorsnede en rol ze door de kokosrasp.
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
0 reacties