Kokos-hazelnootkugeln

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de kokosrasp en de hazelnoten in de oven in circa 12 minuten goudbruin. Verwarm de kokosmelk. Voeg de agavesiroop en druivensuiker toe. Roer tot een gladde vloeistof. Snijd de boter in blokjes en voeg toe. Roer tot de boter is opgelost. Maal de beschuiten en de hazelnoten in het bakje van de staafmixer fijn tot poeder en meng door het kokosmelkmengsel. Laat in de koelkast circa 30 minuten opstijven. Vorm balletjes van circa 4 centimeter doorsnede en rol ze door de kokosrasp.

Ingredienten

50
Porties

Kokos-hazelnootkugeln

  • 150 g kokosrasp
  • 100 g hazelnoten
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 el Agavesiroop
  • 150 g druivensuiker
  • 100 g roomboter
  • 200 g waldkorn beschuiten

Extra nodig:

  • staafmixer en bijbehorend staafmixerbakje
Geef je waardering
2