De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kip met rode curry, boontjes en pompoen

Wrijf voor de curry de aangegeven ingrediënten fijn in de vijzel of in de keukenmachine. Verwarm 3 eetlepels kokosmelk in een wok en voeg de currypasta toe. Laat garen tot de geur vrijkomt. Snijd de kip en de pompoen in blokjes en voeg toe.

40 min kooktijd
Kip met rode curry, boontjes en pompoen

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Wrijf voor de curry de aangegeven ingrediënten fijn in de vijzel of in de keukenmachine. Verwarm 3 eetlepels kokosmelk in een wok en voeg de currypasta toe. Laat garen tot de geur vrijkomt. Snijd de kip en de pompoen in blokjes en voeg toe. Snijd de boontjes in kleine stukjes en laat samen met de overige kokosmelk meekoken. Als de kip, pompoen en boontjes gaar zijn; Breng op smaak met zout, peper en raps er de limoen over. Was de rijst en voeg water toe tot de rijst net onder staat. Kook gaar, giet af en stoom de rijst in een zeefje droog. Snijd de basilicum fijn en breng er de rijst mee op smaak.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker