De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kersenclafoutis

70 min (voor)bereidingstijd
Kersenclafoutis

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Ontpit, indien nodig, de kersen. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng het merg met de melk, rietsuiker, bloem en eieren. Vet de vorm in met boter. Verdeel de kersen en het beslag over de ovenschaal en bak de clafoutis in circa 1 uur goudbruin en gaar. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker