Kalkoensandwich met waldorfsalade
-
Bestrooi de kalkoenfilets met kipkruiden en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
-
Grill de kalkoenfilets in de grillpan tot er bruine strepen ontstaan. Snijd daarna in reepjes.
-
Verwijder de draden van de bleekselderij en snijd in kleine stukjes.
-
Schil de appel en snijd in dunne reepjes.
-
Snipper de ui. Snijd de peterselie, kervel en ijsbergsla fijn.
-
Meng de gesneden kruiden met de sla, bleekselderij, ui en appel in een grote kom.
-
Meng de mayonaise en mosterd door de salade. Breng op smaak met peper, zout en klein beetje citroensap.
-
Hak de walnoten grof door en voeg toe aan de kom. Hussel kort door.
-
Voeg de pijnboompitten, olijfolie, een beetje citroensap en de Parmezaanse kaas toe aan een blender.
-
Kneus de knoflook en voeg samen met de tuinkers toe aan de blender. Maal tot een fijne pesto.
-
Snijd de ciabatta open. Smeer beide kanten met de tuinkerspesto.
-
Leg de gegrilde kalkoenreepjes over de pesto. Verdeel de waldorfsalade over de sandwich.
0 reacties