Bereiden
Kook de pappardelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de venkel in dunne halve ringen. Halveer de tomaatjes.
Pel en snipper de sjalotten. Pel en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olijfolie om in te bakken in een koekenpan en fruit de sjalotten en knoflook circa 5 minuten. Voeg de venkel en de tomaatjes toe en bak mee tot de tomaatjes zacht geworden zijn.
Verhit een scheutje olijfolie om in te bakken in een koekenpan.
Snijd de kabeljauw in gelijke porties, bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper en bak in de pan in circa 6 minuten rondom bruin en net gaar.
Pluk en snijd de dragon intussen fijn.
Haal de kabeljauw uit de pan en laat op een bord afgedekt met aluminiumfolie even staan. Blus de pan af met de wijn, voeg de mosterd en de dragon toe en kook het geheel tot de helft in. Roer de crème fraîche erdoor, warm goed door en breng de saus op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Meng de pappardelle door de venkel met tomaatjes.
Serveren
Schep de pappardelle op bord, leg de kabeljauw erop en schep er een lepel saus over.
Tip
Als je geen wijn wilt gebruiken, gebruik dan appelsap.
0 reacties