Upgrade je kabeljauw met Zuid-Amerikaanse chimichurri voor extra pit. Check het recept. 

Marvin Mumu

Ingredienten

2
Personen

Kabeljauw met chimichurri

  • 200 gram kabeljauw
  • 2 schijfjes limoenen
  • 1/2 fijngehakt bosje peterselie
  • 1 theelepel oregano
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 1 fijngehakte knoflook
  • 1 eetlepel sherry-azijn

Extra nodig

  • afsluitbare barbecue
  • aluminium folie
  • 1 mengkom

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Leg de kabeljauw op een ruim stuk folie en leg er schijfjes van 1 limoen op. Vouw het folie dicht zodat het een afgesloten pakketje is en leg het ongeveer 5 minuten op de grill.  

Chimichurri: 

Meng alle ingrediënten in een kommetje. 

Controleer na 5 minuten of de vis gaar is. Verdeel enkele eetlepels van de chimichurri  over de vis en gebruik wat limoenschijfjes als garnering. 

Geef je waardering

0
Kabeljauw chimichurri