De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kaaspannenkoeken met limoenroom

Deze kaaspannenkoeken met limoenroom zijn perfect voor als je net iets meer wilt uitpakken. Het hartige van de kaas is heerlijk met het frisse van de limoen.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
kaaspannenkoek met bosui en limoenroom

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

"Wil je een keer iets anders proberen dan stroop of suiker op de pannenkoek? Dan zijn deze kaaspannenkoeken met bosui en limoenroom een echte aanrader."

Bereidingswijze

Pannenkoekenbeslag

  1. Verhit de olijfolie in een middelgrote koekenpan en voeg de gesneden bosui toe. Roerbak de uien op middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten of tot ze bruin beginnen te worden.

  2. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.

  3. Voeg de melk, gesmolten boter en ei toe.

  4. Voeg de bosui en de cheddar kaas toe en roer goed door.

Bakken

  1. Verwarm een pan om middelhoog vuur en voeg een beetje boter toe.

  2. Schep een deel van het beslag in de pan en bak op middelhoog vuur gedurende 2 tot 4 minuten tot ze goudbruin zijn en de randen beginnen te borrelen. Draai om en bak de andere kant nog 1 tot 3 minuten. Herhaal met het overgebleven beslag

Limoenroom

  1. Combineer de zure room, het limoensap en de zout en peper tot een limoenroom. Serveer de pannenkoeken warm en garneer met de limoenroom

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.