Pannenkoekenbeslag
-
Verhit de olijfolie in een middelgrote koekenpan en voeg de gesneden bosui toe. Roerbak de uien op middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten of tot ze bruin beginnen te worden.
-
Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
-
Voeg de melk, gesmolten boter en ei toe.
-
Voeg de bosui en de cheddar kaas toe en roer goed door.
Bakken
-
Verwarm een pan om middelhoog vuur en voeg een beetje boter toe.
-
Schep een deel van het beslag in de pan en bak op middelhoog vuur gedurende 2 tot 4 minuten tot ze goudbruin zijn en de randen beginnen te borrelen. Draai om en bak de andere kant nog 1 tot 3 minuten. Herhaal met het overgebleven beslag
Limoenroom
-
Combineer de zure room, het limoensap en de zout en peper tot een limoenroom. Serveer de pannenkoeken warm en garneer met de limoenroom
0 reacties