Juwelenrijst
- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de abrikozen in reepjes.
- Meng de abrikozen, cranberries en de krenten door de rijst.
Rettich met pistachenoten
- Schil en rasp de rettich grof.
- Verhit de resterende boter in een koekenpan en bak het gehakt, rettich, kaneelpoeder en gemberpoeder circa 6 minuten.
- Roer de pistachepitten door de rettich.
Gebakken aubergine
- Strooi bloem op een bordje.
- Snijd de aubergine over de lengte in dikke plakken.
- Bestrooi de plakken aubergine met een beetje zout en versgemalen peper en wentel door de bloem.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de aubergine om en om in circa 6 minuten gaar.
Serveren
- Verdeel de rijst, rettich met pistachenoten en de gebakken aubergine over de borden.
Meld je aan en praat mee