De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

japanse avocadosoep

Laat je verrassen door deze heerlijke Japanse avocadosoep met heilbot!

30 min kooktijd
Japanse avocadosoep

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Halveer de limoen. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Pureer met een staafmixer het vruchtvlees van de avocado met het limoensap en de gembersiroop. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de bouillon en room toe en breng aan de kook. Zet het vuur uit. Voeg de avocadopuree toe en roer goed door met een garde. Voeg de wasabi en sesamolie toe. Pluk en hak de dragon en meng door de soep. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Vouw roosjes van de heilbot en verdeel ze in het soepbord of kom en serveer de lauwe avocadosoep erover.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker