De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

italiaans visstoofpotje

Dit heerlijke Italiaanse stoofpotje met vis zal zeker in de smaak vallen!

30 min kooktijd
Italiaans visstoofpotje

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Breng in een pan het water en het bouillonblokje aan de kook. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne plakjes. Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de paprika’s, bleekselderij, venkel, krieltjes, tomatenpuree en de Italiaanse kruiden toe en bak circa 3 minuten mee. Voeg de kookroom, olijven, kappertjes en de groentebouillon toe en laat het gerecht circa 8 minuten met de deksel op de pan stoven. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes. Voeg de kabeljauw toe en stoof, zonder deksel, in circa 5 minuten gaar op laag vuur. Breng het stoofpotje op smaak met een beetje peper.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker