Couscous
- Gaar de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Indiase bloemkool-tabouleh
- Snijd de granaatappel doormidden en sla met behulp van een lepel de granaatappelpitjes eruit.
- Halveer de bloemkool, verwijder de kern en snijd de bloemkool fijn.
- Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes.
- Pluk en hak de bladpeterselie en munt.
- Meng de bloemkool, granaatappelpitjes, paprika en kruiden in de kom met de couscous.
- Rooster de amandelen in een droge koekenpan circa 3 minuten.
Kerriedressing
- Verhit olijfolie in een pan en fruit de kerrie- en komijnpoeder circa 2 minuten. Voeg de suiker toe en roer door.
- Meng in een kom de yoghurt met de specerijenolie en roer goed door. Roer de kerriedressing door de tabouleh.
Serveren
- Verdeel de tabouleh over borden. Bestrooi met de amandelen.
0 reacties