Zet pan met water op vuur.
Kook de eieren en aardappels:
Kook de eieren in circa 8 minuten gaar.
Giet af en laat ze schrikken met koud water.
Pel en halveer de eieren.
Vul de pan met water en zet op het vuur.
Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes.
Kook de aardappelblokjes in circa 4 minuten gaar.
Giet ze af en laat ze uitdampen.
De dressing:
Meng in een kom de yoghurt en mosterd.
Druppel al roerend met een garde of vork de olie erbij totdat het een romige dressing ontstaat.
Halveer de citroen en voeg naar smaak zout en peper toe.
De salade:
Pel en snipper de ui.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in kleine blokjes.
Meng de appel en de ui met de dressing.
Snijd de augurken in kleine blokken.
Snijd de runderrollade in kleine blokjes.
Was de peterselie en hak deze fijn.
Meng de aardappels, augurken, rollade, appels, ui en peterselie door elkaar.
Maak gerecht af:
Verwijder de huid van de makreel en snijd de filets in drie stukken.
Rooster het brood in de broodrooster lichtbruin.
Was en droog de sla.
Was en snijd komkommer in plakjes.
Was en snijd radijsjes in plakjes.
Garneer met de sla, komkommer en radijsjes.
Meld je aan en praat mee