De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Homemade hazelnootchocopasta

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Homemade hazelnootchocopasta

Bereidingswijze

Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Rooster de hazelnoten in een koekenpan op hoog vuur circa 6 minuten totdat ze beginnen te geuren. Laat de noten circa 5 minuten afkoelen. Pureer de noten circa 10 minuten in de keukenmachine voeg na 5 minuten de cacaopoeder, druivensuiker, boter en een snufje zout toe. Bewaar de hazelnootchocopasta circa een week in een schone pot.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.