Couscous
- Verwarm de bouillon in een pan.
- Schenk de hete bouillon op de couscous en laat de couscous circa 10 minuten afgedekt wellen.
- Roer de couscous los met een vork.
Stoven van de groente
- Pel en snijd de ui in vieren.
- Schil en snijd de wortels in repen.
- Halveer de tomaatjes.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de uien lichtbruin.
- Voeg de wortel, bloemkool, tomaten, kerrie- en paprikapoeder toe en bak kort mee.
- Blus af met 350 ml water en laat circa 8 minuten stoven met de deksel op de pan. Hamlappen
- Verhit een scheut olie in een koekenpan.
- Breng de hamlappen op smaak met zout en peper.
- Bak de hamlappen circa 3 minuten aan beide kanten goudbruin.
Kikkererwten
- Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af met water. Voeg de kikkererwten toe aan de groente en laat nog circa 4 minuten stoven.
- Breng op smaak met zout.
- Hak de peterselie fijn en roer erdoor.
0 reacties