Hazelnoot-koffiemuffins

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Pel de banaan, voeg deze samen met alle ingrediënten toe aan het bakje van de staafmixer en blender fijn.
  • Vul de cupcakevormpjes tot circa drie kwart. Bak de cakejes in circa 20 minuten goudbruin.
Tip: je kunt de muffins circa 3 dagen bewaren in een luchtdichte bak.

Ingredienten

4
Personen

Hazelnoot-koffiemuffins

  • 130 g hazelnoten
  • 30 g ongeraffineerde suiker
  • 2 eieren
  • 1 banaan
  • 1 vanillestokje
  • 1 el oploskoffie
  • 1.5 tl bakpoeder
  • 1 mespuntje zout

Extra nodig

  • staafmixer en bijbehorend bakje
  • cupcakevormpjes
  • cupcaketray
Geef je waardering
2