De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Havermout met wortelrasp en speculaaskruiden

Sinterklaas tijdens je ontbijt: wat wil je nog meer?

Direct naar recept
Sintermout (havermout met wortelrasp en speculaaskruiden)

Bereidingswijze

Tip: check hier hoe jezelf speculaaskruiden kan maken!

Doe alle ingrediënten behalve de rozijnen in een pannetje met dikke bodem. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat de havermout onder regelmatig roeren tien minuutjes garen. Roer tot slot de rozijnen erdoor en serveer gelijk.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.