De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hartige taart

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Hartige taart

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op hetelucht 180 °C. Meng alle ingrediënten voor het deeg goed door elkaar en laat het deeg verpakt in plastic folie in de koelkast een kwartiertje rusten. Rol het deeg uit en bekleed de springvorm ermee. Snijd de overhangende deegranden eraf. Snijd de gekookte aardappels in plakken. Pel en snijd de uien in halve ringen. Hak de peterselie fijn. Verdeel de helft van de aardappels over de vorm. Verdeel de helft van de uien hierover. Bestrooi met de helft van de kaas en de helft van de peterselie. Herhaal dit alles nog een keer. Klop de eieren los met de room en breng op smaak met zout en peper. Schenk het eimengsel over de taartvulling. Bak de taart circa 1 uur in de oven. 

 

Dit recept komt uit de aflevering over Stockholm van het programma The Taste of Life Travel. 

 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.