Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadkern en snijd in blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de groene peper in ringetjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in en lepel het eruit. Meng de avocado, tomaat, ui en peper. Snijd de koriander en voeg toe. Breng op smaak met zout en roer alles goed door elkaar. Doe de guacamole in een schaaltje. Pel de granaatappel. Doe de Hüttenkäse bovenop de guacamole strooi hier wat granaatappelpitten op en serveer er tortillachips bij.
Dit recept komt uit de aflevering over Mexico van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
guacamole met tortillachips
Heerlijke zelfgemaakte guacamole uit Mexico!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties