- Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in circa 15 minuten goudbruin. Breng de krieltjes op smaak met een beetje versgemalen peper.
- Snijd de kastanjechampignons in vieren.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de champignons circa 5 minuten.
- Schil en snijd de pastinaak in blokjes. Voeg de pastinaak toe aan de champignons en bak circa 2 minuten mee.
- Verwijder eventueel lelijke blaadjes van de spruitjes en halveer de spruitjes. Voeg de spruitjes toe en bak circa 2 minuten mee.
- Pluk en hak de peterselie fijn en voeg toe aan de groente.
- Giet de kidneybonen af en spoel ze af met koud water. Roer door de groente en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Meng in een ovenschaal de krieltjes met de groente.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Hak de walnoten fijn.
- Snijd de ontbijtkoek in kleine blokjes.
- Verbrokkel de geitenkaas en meng de walnoten en ontbijtkoek erdoor. Verdeel het mengsel over de ovenschaal en bak de ovenschotel circa 5 minuten in de oven.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties