De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

Hak voor de notenmuesli de hazelnoten grof en rooster ze samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en de havermout circa vijf minuten in een droge koekenpan op laag vuur.

15 MIN
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Hak voor de notenmuesli de hazelnoten grof en rooster ze samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en de havermout circa vijf minuten in een droge koekenpan op laag vuur.

Schep de yoghurt in schaaltjes. Snijd de passievruchten doormidden, lepel de pitjes eruit en verdeel over de yoghurt. Besprenkel met agavesiroop en bestrooi met de notenmuesli. Rasp de schil van de citroen boven de yoghurt.

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker