Danny Jansen

Ingredienten

4
Personen

Voor de Griekse yoghurt met muesli

  • 40 g hazelnoten
  • 40 g zonnebloempiten
  • 40 g pompoenpitten
  • 50 g havermout
  • 500 ml Griekse yoghurt
  • 2 passievruchten
  • 1 el Agavesiroop
  • 1 citroen

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Hak voor de notenmuesli de hazelnoten grof en rooster ze samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en de havermout circa vijf minuten in een droge koekenpan op laag vuur.

Schep de yoghurt in schaaltjes. Snijd de passievruchten doormidden, lepel de pitjes eruit en verdeel over de yoghurt. Besprenkel met agavesiroop en bestrooi met de notenmuesli. Rasp de schil van de citroen boven de yoghurt.

Geef je waardering

478
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli