De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

goed gevulde tunesische vissoep

30 min kooktijd
Goed gevulde Tunesische vissoep

Een recept van

Mounir Toub

Mounir Toub recent

Bereidingswijze

  • Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
  • Verhit een scheut olie in een (soep)pan en bak de ui, knoflook en paprika circa 3 minuten.
  • Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
  • Halveer de venkel, verwijder de kern en snijd de venkel in repen.
  • Snijd de tomaten in blokjes
  • Voeg de aardappels, venkel, harissa, ras el hanout, water, tomaten en het bouillonblokje toe aan de pan. Roer door en breng het geheel aan de kook. Laat de soep circa 10 minuten op laag vuur pruttelen.
  • Snijd de koolvisfilet in blokjes.
  • Voeg de koolvis en de garnalen toe aan de pan en laat nog circa 5 minuten garen.
  • Bak de focaccia volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de focaccia in plakken en serveer bij de soep.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker