Gnocchi
- Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Scheur de oesterzwammen in stukken.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
- Voeg de oesterzwammen toe en bak circa 4 minuten. Breng op smaak met versgemalen peper.
- Schenk de witte wijn en de passata erbij en breng aan de kook.
- Verwijder de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in schuine gelijke stukken van circa 2 centimeter. Voeg de asperges toe aan de pan en verwarm circa 4 minuten mee.
- Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en voeg ze toe aan de pan met groente.
- Pluk en snijd de salie fijn.
- Snijd de kabeljauwfilet in grove stukken.
- Voeg de salie en de kabeljauwfilet toe en laat circa 4 minuten doorkoken.
- Roer de groene asperges en de gnocchi erdoor en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Verdeel de gnocchi-visstoof over vier borden en strooi er nog wat verse salie over.
0 reacties