Gnocchi-visstoof met salie

5
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Gnocchi

  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Scheur de oesterzwammen in stukken.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
  • Voeg de oesterzwammen toe en bak circa 4 minuten. Breng op smaak met versgemalen peper.
  • Schenk de witte wijn en de passata erbij en breng aan de kook.
  • Verwijder de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in schuine gelijke stukken van circa 2 centimeter. Voeg de asperges toe aan de pan en verwarm circa 4 minuten mee.
  • Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en voeg ze toe aan de pan met groente.
  • Pluk en snijd de salie fijn.
  • Snijd de kabeljauwfilet in grove stukken.
  • Voeg de salie en de kabeljauwfilet toe en laat circa 4 minuten doorkoken.
  • Roer de groene asperges en de gnocchi erdoor en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
  • Verdeel de gnocchi-visstoof over vier borden en strooi er nog wat verse salie over.

Ingredienten

4
Personen

Gnocchi-visstoof met salie

  • 500 g gnocchi
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 g oesterzwammen
  • olijfolie om in te bakken
  • 100 ml witte wijn
  • 400 ml passata
  • 500 g groene asperges
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 0.5 bosje salie
  • 400 g kabeljauwfilet
Geef je waardering
5