De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gnocchi-visstoof met salie

20 min kooktijd
Gnocchi-visstoof met salie

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Gnocchi

  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Scheur de oesterzwammen in stukken.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
  • Voeg de oesterzwammen toe en bak circa 4 minuten. Breng op smaak met versgemalen peper.
  • Schenk de witte wijn en de passata erbij en breng aan de kook.
  • Verwijder de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in schuine gelijke stukken van circa 2 centimeter. Voeg de asperges toe aan de pan en verwarm circa 4 minuten mee.
  • Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en voeg ze toe aan de pan met groente.
  • Pluk en snijd de salie fijn.
  • Snijd de kabeljauwfilet in grove stukken.
  • Voeg de salie en de kabeljauwfilet toe en laat circa 4 minuten doorkoken.
  • Roer de groene asperges en de gnocchi erdoor en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
  • Verdeel de gnocchi-visstoof over vier borden en strooi er nog wat verse salie over.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker