Gnocchi met boerenachterham
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in gelijke, schuine stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet de asperges af.
- Snijd de ham in blokjes.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de cherrytomaten.
- Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verhit een scheut olie in een (hapjes)pan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomaten, ham en de gnocchi toe en bak circa 5 minuten mee.
- Roer de pesto erdoor en breng op smaak met versgemalen peper.
- Schaaf de Parmezaanse kaas met de dunschiller in lange dunne repen.
Rucolasalade
- Pel en snijd de ui in dunne ringen.
- Meng in een kom de ui, rucola en een scheutje olijfolie extra vierge.
- Breng de salade op smaak met een beetje zout en peper.
Serveren
- Verdeel de gnocchi met boerenachterham en de rucolasalade over borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
0 reacties