De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gnocchi met boerenachterham

30 MIN
Gnocchi met boerenachterham

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Gnocchi met boerenachterham

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Snijd de houtachtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in gelijke, schuine stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet de asperges af.
  • Snijd de ham in blokjes.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verhit een scheut olie in een (hapjes)pan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomaten, ham en de gnocchi toe en bak circa 5 minuten mee.
  • Roer de pesto erdoor en breng op smaak met versgemalen peper.
  • Schaaf de Parmezaanse kaas met de dunschiller in lange dunne repen.

Rucolasalade

  • Pel en snijd de ui in dunne ringen.
  • Meng in een kom de ui, rucola en een scheutje olijfolie extra vierge.
  • Breng de salade op smaak met een beetje zout en peper. 

Serveren

  • Verdeel de gnocchi met boerenachterham en de rucolasalade over borden en strooi de Parmezaanse kaas erover. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker