De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gestoomde prei van oma Gisele

Oma Gisele deelt haar Franse keukengeheimen. Samen met Danny Jansen maakt ze dit heerlijke voorgerecht: gestoomde prei.

Direct naar recept
Oma Giselle – gestoomde prei

Bereidingswijze

Snij de prei in brede stroken en was deze zeer goed. Breng water in een stoompan aan de kook en stoom hierin de prei in ongeveer 20 minuten gaar. Kook ondertussen de eieren in ongeveer 8 minuten gaar.

Maak ondertussen een vinaigrette van de olie, azijn, mosterd en mayonaise en breng op smaak met zwarte peper en zout. Pel de eieren en prak ze fijn. Serveer de prei met de vinaigrette erover en de ei ernaast.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.