Breng alvast een pan met water en zout aan de kook voor de tagliatelle.
Het koken van de tagliatelle:
Kook de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
De gestoofde koolraap:
Schil de koolraap, snijd in plakken en de plakken in kleine repen.
Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook.
Verhit olie in een pan.
Fruit hierin de ui en knoflook.
Voeg de reepjes koolraap en 2 eetlepels water toe.
Stoof in circa 10 minuten gaar.
We gaan verder met de kip:
Pluk de blaadjes salie.
Breng op smaak met zout en peper.
Leg 2 blaadjes salie op de kip.
Wikkel er de parmaham omheen.
Verhit olie in een pan.
Bak hierin de kip aan beide kanten in circa 12 minuten gaar.
Nu gaan we de gestoofde koolraap afmaken:
Snijd de paksoi in repen • Snijd het witte van de paksoi fijn en het groen in reepjes
Voeg de paksoi bij de koolraap.
Voeg de crème fraîche toe en roer goed door.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Giet de tagliatelle af en roer door de koolraap en paksoi.
Was de peterselie, pluk de blaadjes en snijd ze fijn.
Garneer met de blaadjes peterselie
Meld je aan en praat mee