Geroosterde tomaten met geitenkaas
- Verwarm de oven voor op 200 ÂșC.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie.
- Halveer de tomaten. Leg de tomaten, met de snijkant naar boven, in de ovenschaal. Besprenkel de tomaten met olijfolie en balsamicoazijn en bestrooi met een beetje peper.
- Ris de tijm en strooi over de tomaten. Pel en hak de knoflook fijn en strooi over de tomaten.
- Verbrokkel de geitenkaas over de tomaten.
- Bak de tomaten in de oven in circa 8 minuten zacht.
Pasta
- Kook de fusilli gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de courgette in blokjes.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de courgette in circa 4 minuten gaar.
- Verhit een pan en rooster de pijnboompitten circa 3 minuten.
- Pluk en scheur de basilicum.
- Meng de courgette, pijnboompitten, basilicum, olijfolie extra vergine en pesto door de fusilli.
0 reacties