De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde tomaten met geitenkaas

Een eenvoudig pastagerecht met geitenkaas, courgette en geroosterde tomaten.

15 min kooktijd
Geroosterde tomaten met geitenkaas

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Geroosterde tomaten met geitenkaas

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  • Halveer de tomaten. Leg de tomaten, met de snijkant naar boven, in de ovenschaal. Besprenkel de tomaten met olijfolie en balsamicoazijn en bestrooi met een beetje peper.
  • Ris de tijm en strooi over de tomaten. Pel en hak de knoflook fijn en strooi over de tomaten.
  • Verbrokkel de geitenkaas over de tomaten.
  • Bak de tomaten in de oven in circa 8 minuten zacht.

Pasta

  • Kook de fusilli gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Snijd de courgette in blokjes.
  • Verhit een scheut olie in een pan en bak de courgette in circa 4 minuten gaar.
  • Verhit een pan en rooster de pijnboompitten circa 3 minuten.
  • Pluk en scheur de basilicum.
  • Meng de courgette, pijnboompitten, basilicum, olijfolie extra vergine en pesto door de fusilli.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker