De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde hollandse groenteschotel

Gegrilde groente: Schil en snijd de winterwortel, pastinaken en bietjes in stukken. Meng de groente met olijfolie, zout, peper en venkelzaadjes. Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de groente circa 15 minuten in de oven.

30 min (voor)bereidingstijd
Geroosterde Hollandse groenteschotel

Een recept van

Prins van den Bergh

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

 

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Gegrilde groente

Schil en snijd de winterwortel, pastinaken en bietjes in stukken.

Meng de groente met olijfolie, zout, peper en venkelzaadjes.

Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de groente circa 15 minuten in de oven.

Salade

Snijd de geitenkaas in plakken van circa 4 centimeter.

Ris de takjes tijm en druk de blaadjes in de geitenkaas.

Kluts het ei.

Wentel de geitenkaas door de bloem, het ei en door het paneermeel.

Verhit een scheutje olie in pan en bak de geitenkaas om en om goudbruin.

Meng de mosterd, honing, azijn, zout en peper met elkaar en roer er beetje bij beetje de olie door.

Scheur de slabladeren in stukjes en meng ze door de dressing.

Serveer de geroosterde groente met de sla en de geitenkaas.

 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker