Verwarm de oven voor op 200 °C.
Gegrilde groente
Schil en snijd de winterwortel, pastinaken en bietjes in stukken.
Meng de groente met olijfolie, zout, peper en venkelzaadjes.
Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de groente circa 15 minuten in de oven.
Salade
Snijd de geitenkaas in plakken van circa 4 centimeter.
Ris de takjes tijm en druk de blaadjes in de geitenkaas.
Kluts het ei.
Wentel de geitenkaas door de bloem, het ei en door het paneermeel.
Verhit een scheutje olie in pan en bak de geitenkaas om en om goudbruin.
Meng de mosterd, honing, azijn, zout en peper met elkaar en roer er beetje bij beetje de olie door.
Scheur de slabladeren in stukjes en meng ze door de dressing.
Serveer de geroosterde groente met de sla en de geitenkaas.
0 reacties