Bereiding
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze daarna af en spoel koud met water.
Rooster de sesamzaadjes zonder olie in een wok goudbruin en haal ze uit de wok en laat ze afkoelen op een bordje.
Pel en snijd de ui in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de paksoi in ringen.
Verhit een scheutje olie in een wok en bak de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze in circa 4 minuten bruin en bijna gaar. Voeg de noedels toe en warm goed door. Voeg de paksoi toe en bak het goed mee. Voeg daarna de mango toe, blus af met sojasaus, gembersiroop en sesamolie en kook kort door. Meng de noedels erdoor en bestrooi met de sesamzaadjes.
Pluk de koriander.
Serveren
Schep de noedels op bord en garneer met koriander.
Meld je aan en praat mee