De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroerbakte asperges met balsamicoazijn

Een eenvoudig maar smakelijk bijgerecht!

20 min kooktijd
Geroerbakte asperges met balsamicoazijn

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd ze in dunne schuine plakjes. Halveer de tomaten en snijd de bieslook. Verhit olie in een pan en bak de asperges op hoog vuur. Blus af met de azijn en bak tot het vocht verdampt is. Voeg de tomaten en bieslook toe en breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker