De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gemarineerde zalm met venkelsalade

Snijd de venkel en de rode ui heel dun. Hak de bieslook en meng dit met de venkel en ui tot een salade. Breng op smaak met het sap van 1 citroen, peper en zout. Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze plat op een bord. Verdeel er extra citroensap, peper, zout en olijfolie over.

15 min kooktijd
Gemarineerde zalm met venkelsalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd de venkel en de rode ui heel dun. Hak de bieslook en meng dit met de venkel en ui tot een salade. Breng op smaak met het sap van 1 citroen, peper en zout. Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze plat op een bord. Verdeel er extra citroensap, peper, zout en olijfolie over. Serveer de salade op de gemarineerde zalm.

Dit recept komt uit de aflevering over Kaapstad van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker