Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Mais aardappel
Breng een pan met water en zout aan de kook. Maak de maïskolven schoon en snijd ze in gelijke stukken. Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels en maïs in circa 8 tot 10 minuten beetgaar en giet af. Ris de tijm. Snijd de citroen in partjes. Leg 4 gelijke vellen aluminiumfolie uit op het aanrecht. Verdeel de maïs, aardappels, tijm en de citroen over het aluminiumfolie. Besprenkel met olie en bestrooi met een beetje zout en peper. Meng door elkaar en vouw de pakketjes dicht. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak de pakketjes in de oven in circa 10 minuten gaar.
Kip
Snijd de kip in reepjes. Meng in een kom de kip, yoghurt, een snufje zout en cayennepeper. Laat de kip circa 10 minuten marineren in de koelkast. Haal de kip uit de marinade en bewaar de marinade. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de kip toe en bak in circa 4 minuten goudbruin. Voeg de marinade toe en laat de kip goed doorgaren.
Tomaten
Halveer de tomaten in de lengte en leg de tomaten in een ovenschaal. Besprenkel de tomaten met olie en bestrooi met zout en peper. Hak de rozemarijn fijn en strooi over de tomaatjes. Bak de tomaten in de oven in circa 5 minuten zacht.
Meld je aan en praat mee