Verwarm de grill in de oven voor op 200 °C.
Gegrilde groente
Snijd de courgette in dunne plakken.
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
Snijd de bloemkool in roosjes.
Pel en snipper de uien.
Schep de courgette, paprika’s, bloemkool, babymaïs en uien op een met bakpakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en meng goed door.
Gril de groente in de oven in circa 8 minuten gaar.
Snijd het brood in lange plakken van circa 3 centimeter dik. Beleg het brood met geitenkaas en druppel er een beetje honing over.
Bak het brood op een bakplaat circa 3 minuten in de oven.
Snijd of schaaf de aubergine in de lengte in plakken.
Bestrijk de aubergine met olijfolie.
Verwarm een grillpan en gril de aubergine om en om circa 4 minuten.
Pluk en hak de koriander en munt fijn en strooi over de gegrilde groente.
Kruidenolie
Pel en snijd de knoflook fijn.
Snijd de bieslook fijn.
Meng een scheut olie met knoflook en bieslook en breng op smaak met zout en peper.
Sprenkel de kruidenolijfolie over de gegrilde groente.
0 reacties