Bereiding
Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Pel en snipper de sjalotten. Pel en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olijfolie om in te bakken in een pan en fruit de sjalotten en knoflook circa 3 minuten.
Hak de spinazie grof door en voeg toe aan de sjalotten en knoflook. Bak op hoog vuur kort mee en haal het geheel uit de pan.
Snijd de dille fijn. Houd een paar takjes apart om te garneren.
Meng de crème fraîche met gehakte dille en rasp en sap van de citroen en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan en bak hierin de pasta zonder te roeren krokant.
Snijd de zalm in stukjes.
Serveren
Schep de pasta op een bord en leg de spinazie en de gerookte zalm erop. Schep er een lepel citroen-crème fraîche op en garneer met de kappertjes, dille en citroen.
0 reacties