De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gazpacho met oude kaas (to go)

10 min (voor)bereidingstijd
Gazpacho met oude kaas (to go)

Een recept van

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in vieren. Snijd de uiteinden van de komkommer en snijd deze in grove stukken. Pel de knoflook en snijd deze doormidden. Snijd de bleekselderij grof. Ris de tijm. Mix de tomaten, komkommer, knoflook, bleekselderij, tijm, groentebouillonblokje en een mespuntje chilipoeder in de blender tot een fijne gazpacho. Zeef de soep eventueel als dit nodig is. Rasp de kaas grof en bestrooi de soep vlak voor het serveren met de kaas.

Tip: Je kunt de gazpacho circa 2 dagen in de koelkast bewaren of een maand in de vriezer.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker