Gazpacho met oude kaas (to go)

178
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd
Snijd de tomaten in vieren. Snijd de uiteinden van de komkommer en snijd deze in grove stukken. Pel de knoflook en snijd deze doormidden. Snijd de bleekselderij grof. Ris de tijm. Mix de tomaten, komkommer, knoflook, bleekselderij, tijm, groentebouillonblokje en een mespuntje chilipoeder in de blender tot een fijne gazpacho. Zeef de soep eventueel als dit nodig is. Rasp de kaas grof en bestrooi de soep vlak voor het serveren met de kaas.

Tip: Je kunt de gazpacho circa 2 dagen in de koelkast bewaren of een maand in de vriezer.

Ingredienten

4
Personen

Gazpacho met oude kaas (to go)

  • 5 trostomaten
  • 1 komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stengel bleekselderij
  • 4 takjes tijm
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 mespuntje chilipoeder
  • 75 g oude kaas

Extra nodig

  • blender of staafmixer
  • rasp
Geef je waardering
178