Fruitslush met huisgemaakte cruesli

9
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg bakpapier in een bakblik. Doe de havermout, noden en zaden in het bakblik. Verdeel de honing erover samen met een snuf kaneel. Schud voorzichtig en bak de cruesli in de oven gedurende 7 minuten.

Doe yoghurt met het fruit in een blender. Giet dit in een bakje of glas en strooi de cruesli er overheen.

Ingredienten

4
Personen

Voor de cruesli

  • 2 flinke handen havermout
  • 2 flinke handen gemengde noten (walnoten, hazelnoten, amandelen)
  • 2 flinke hand gemengde pitten en zaden (pompoenpitten, zonnebloempitten, maanzaad)
  • 3 el honing
  • 1 snuf kaneel

Voor de fruitslush

  • 3 flinke handen bevroren fruit (aardbeien, bessen, bramen, frambozen)
  • 1 banaan (bevroren en in plakjes)
  • 500 yoghurt yoghurt
Geef je waardering
9