De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

franse kaasbroodtaart

Een heerlijk broodgerecht met blauwe kaas en walnoten.

60 min kooktijd
Franse kaasbroodtaart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Smelt de boter en breek het brood in stukken. Meng het brood met de melk, rietsuiker, ei, zout en de gesmolten boter tot een smeuïge massa. Verbrokkel de blauwe kaas en meng met de walnoten door de broodmassa. Leg het bakpapier in de taartring. Druk het bakpapier goed in de randen en schep de massa erin. Bak in circa 45 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Kan je hem ook van te voren maken?
A van Deijk
29-04-2023

Ook lekker