De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Framboos-cheesecakemousse

Dit overheerlijke zomerse dessert kan je vinden in Rudolph's Kookboek: Het Hele Jaar Feest. Snel en makkelijk om te maken.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Framboos-cheesecakemousse

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"In mijn kookboek Het Hele Jaar Feest deel ik recepten waarmee je elke feestelijke gelegenheid kan vieren. Dit zomerse dessert maak ik voor Moederdag. Maar serveer ik stiekem ook op zonnige dagen."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Pureer ongeveer de helft van de frambozen met de staafmixer, of prak ze met een vork en wrijf ze daarna door een zeef.

  2. Meng in een kom de roomkaas en yoghurt en voeg hieraan de frambozenpuree en poedersuiker toe. Roer het roomkaasmengsel door tot alles gelijkmatig verdeeld is.

  3. Klop de slagroom met de suiker luchtig en net stijf en meng ongeveer de helft hiervan door de roomkaasmousse.

  4. Verdeel de mousse over de glazen en schep of spuit de overige slagroom erop. Garneer met de overgebleven frambozen en een toefje muntblaadjes.

In het nieuwe progamma "Altijd feest!" deelt Rudolph zijn recepten voor als er iets te vieren is. Van bruiloften tot gezellige buurtfeesten, met de recepten van de 24Kitchen-chef wordt het gegarandeerd een feestje.

 

 

 

Altijd Feest!

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.