- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Laat de boter op kamertemperatuur komen.
- Breng twee pannen met water en zout aan de kook.
Aardappels koken
- Schil en snijd de aardappels in vieren.
- Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar.
Forel
- Snijd de citroenen in plakjes
- Snijd de forellen open en maak ze schoon. Vul ze met de tijm, rozemarijn en citroen.
- Besmeer de vis in met de olijfolie en leg ze in een ovenschaal.
- Giet de aardappels af. Schep de aardappels in de ovenschaal, besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
- Bak de vis in de oven in circa 15 minuten gaar.
Broccoli
- Snijd de broccoli in roosjes.
- Kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar.
Dilleboter
- Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de dille fijn.
- Meng de dille, knoflook en roomboter met een vork door elkaar.
- Breng op smaak met zout en peper
0 reacties