Bereiden
Kook de noedels gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Fluwelen kipfilet met zoetzure saus
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en gember circa 3 minuten.
- Snijd de kipfilets in repen en bak ze circa 4 minuten mee.
- Snijd de bospenen in dunne plakjes.
- Voeg het sinaasappelsap, azijn, tomatenketchup toe en breng aan de kook.
- Voeg de bospenen toe en laat circa 4 minuten koken.
- Schil en snijd de ananas in blokjes.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Halveer de prei in de lengte en snijd de prei in halve ringen.
- Rang de peultjes en snijd de peultjes doormidden.
- Voeg de prei, paprika en de peultjes toe en laat circa 4 minuten koken.
- Voeg de ananas toe en warm kort door.
- Roer in een kommetjes de maïzena aan met een scheutje water en bind de fluwelen kip ermee.
- Breng op smaak met zout en peper.
Serveer
Verdeel de noedels over borden en serveer de fluwelen kip erbij.
0 reacties