Ingredienten

4
Personen

Wasabimayonaise

Kaascrème

  • 200 ml crème fraîche
  • 75 g Parmezaanse kaas

Tonijn

  • 250 g verse tonijnfilet

Garnituren

  • 2 el kappertjes
  • 1 el witte sesamzaadjes
  • bieslook
  • sojasaus

Extra benodigdheden

  • 2 Flammkuchenbodems
  • koriandercress
  • shiso purple

Bereidingswijze

Totale tijd: 45 minuten

Wasabimayonaise 

Meng de mayonaise met de wasabipasta.

Kaascrème

Rasp de Parmazaanse kaas en meng deze met de crème fraiche.

Tonijn

Snij de tonijnfilet in blokjes van 1 centimeter.

Garnituren

Toast de witte sesamzaadjes. Snij de bieslook in fijne stukjes.

Serveren

Verwarm een oven voor op 200 graden. Snij de flammkuchenbodems door de helft en bak ze af in circa 8 minuten. Bestrijk ze met de kaascrème en beleg ze met de tonijnblokjes en alle garnituren. Spuit de wasabimayonaise over de garnituren en bestrooi met de koriandercress en de shiso purple.

 

Geef je waardering

64
Flammkuchen met tonijn en wasabimayonaise