Dubai chocolate bar bites
-
Snijd of knip de kadayif in kleine stukken.
-
Verwarm een pan op middelhoog vuur. Voeg de boter toe en wacht tot deze gesmolten is. Voeg de kadayif toe en bak goudbruin. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie in een kom. Haal van het vuur en voeg de pistachepasta, tahin, een snuf zout en gebakken kadayif toe. Mix goed door.
-
Maak met een lepel 20 bolletjes van het kadayifmengsel en leg ze op bakpapier. Zet 30 minuten in de vriezer.
-
Smelt de pure chocolade au bain-marie in een kom. Haal de pistachebollen uit de vriezer en dip ze rondom in de gesmolten, pure chocolade met behulp van een vork en leg ze op bakpapier.
-
Hak de pistachenoten fijn. Bestrooi de dubai chocolate bites ermee terwijl de chocolade nog vloeibaar is.
-
Laat de dubai chocolate bar bites afkoelen en serveer.
0 reacties