De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

crispy fruityoghurt

15 MIN
Crispy fruityoghurt

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Maak de aardbeien schoon en snijd de grote exemplaren doormidden. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de port met het vanillemerg, de helft van de aardbeien en de helft van de bramen aan de kook en kook circa 5 minuten tot het fruit zacht is. Pureer het fruit met een blender. Laat het sap tot lauwwarm afkoelen.
Pluk en snijd de basilicum in reepjes. Meng de basilicum met de yoghurt en het lauwwarme sap. Roer het resterende fruit er voorzichtig door.
Schep de yoghurt in een grote kom of eenpersoonsschaaltjes, verkruimel de meringues erboven en rasp de chocolade erover.

Tip: zelf meringues maken? Klik hier.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker